diumenge, 21 d’abril del 2013

Magdalenes de pernil i formatge


Avui torno a fer magdalenes però aquesta vegada són salades (com es nota que he d'amortitzar el motlle de 24 forats que em van regalar fa poc). La recepta la he presentat en un concurs de receptes amb pernil ibèric, el premi és un pernil de Guijuelo, a veure si hi ha sort.







-Ingredients: 
  • 80 gr pernil salat a tacs
  • 2 ous
  • 30 gr llet
  • 100 gr farina
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 80 gr formatge ratllat
  • 40 gr oli d'oliva

-Procediment:
  1. Encendre el forn i posar-lo a 180º, mode ventilador.
  2. Posar el ous i la llet al got i batre 4 segons a velocitat 4.
  3. Incorporar la farina i el llevat, programar 10 segons, velocitat 2.
  4. Afegir el formatge, l'oli i el pernil, programar 10 segons a velocitat 2. Acabar de barrejar amb l'espàtula.
  5. Posem la barreja en un màniga pastissera (si no en teniu, amb una cullereta) i omplim 3/4 parts dels motlles de mini-magdalenes, en surten unes 24 més o menys.
  6. Posar-ho al forn 10 minuts, a mitja alçada, a 180º en mode ventilador.
Et voilà!




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada