dimecres, 10 d’abril del 2013

Mini-cakes d'hamburguesa amb formatge


Hola a tothom!
Fa uns dies em vaig comprar un motlle per a 24 minimagdalenes a Amazon i va caure a les meves mans un "Thermomix magazine" amb una recepta molt interessant. Els mini pastissets de carn. Amb les quantitats que us poso van sortir 24 peces. Podeu demanar als vostres fills/es que us ajudin a col·locar els motlles de magdalena als foradets de la safata, o bé, a posar els ingredients a la Thermomix, després segur que se'ls mengen amb més ganes.




-Ingredients:

  • 70g. ceba tendra
  • 50g. pernil dolç a tacs
  • 70g. xampinyons
  • 15g. mantega
  • 200g. carn picada de vedella
  • 70g. emmental ratllat
  • 1/2 cullerada d'orenga
  • Pebre negre al gust
  • 1 ou
  • 100g. llet sencera
  • 70g. farina
  • 1/2 cullerada llevat en pols (Royal)
-Estris:

  • Bol gran
  • Motlle 24 mini-magdalenes
-Procediment:
  1. Posem la ceba, el pernil dolç i els xampinyons i ho triturem 10 segons a velocitat 6.
  2. Afegim la mantega i programem 6 minuts, Tª Varoma, gir esquerra, vel. Cullera sense posar el cubilet.
  3. Tot seguit tirem la carn i programem 5 minuts, Tª Varoma, gir esquerra, vel. 1.
  4. Finalment, afegim el formatge ratllat, l'orenga i el pebre. Ho barregem bé amb l'espàtula i reservem en un bol gran
  5. Rentem bé el got de la Thermomix.
  6. Posem l'ou a batre 3 minuts, 37º a velocitat 4.
  7. Afegim la llet, la farina, el llevat i la sal; programem 1 minut a vel. 3.
  8. Ho afegim al bol on hi ha la carn i remenem bé.
  9. Encenem el forn a 180º amb mode ventilador.
  10. En una màniga pastissera posem la barreja i omplim 3/4 parts dels motlles de paper que prèviament hem posat a la safata.
  11. Ho posem a la part alta del forn durant uns 18-20 minuts a 180º.
La recepta es troba a la pàgina 53 del número 53 del "Thermomix Magazine"


3 comentaris :

  1. Hola Ester, que ricas cakes de hamburguesa y queso,así minis para un aperitivo quedan genial.
    Acabo de conocer tu blog, me quedo como seguidora y te invito a visitar mi blog.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  2. Ai, quines magdalenes més mones ^^ Trobo que són un entrant ben original, han d'estar boníssimes! :D
    Petons :)

    ResponElimina
  3. Ben bona que està aquesta recepta. Som del blog www.quinabonapinta.blogspot.com tens una sorpresa al nostre blog.

    ResponElimina